[:fi]DCIM100MEDIADJI_0840.JPG[:]

Ravintola

Kaunispään Huippu toimii päivisin monipuolisena kahvila-ravintolana. Ikkunoista avautuvan huikean tunturimaiseman lisäksi Kaunispäällä voi nauttia oman leipomomme tuoreita herkkuja tai keittiömme maistuvia ruoka-annoksia. Kuuluisat Kaunispään suuret munkit, makeat piirakat ja kaarnikkakakku hemmottelevat herkkusuita. Suolaisen nälkään valmistamme sämpylät, pizzapalat, lohileivät ja kala kurniekat.

Huipun lounaslista

Huipun lounaslistalta löytyvät mm. 14 lajin salaattipöytä, poro-ja lohikeitot, päivittäin vaihtuva päivän pihvi, erittäin suosittu Huipun leike, poronkäristystä ja kalavaihtoehtoja unohtamatta. Ruoka-annokset tarjoamme meillä leivottujen leipästen kera. Jälkiruokana maistuvat marjaisat herkut: karpalot kinuskikastikkeella, leipäjuustopaistos hillojen kera tai vaikkapa kaarnikkatuorejuustokakku.

Huipun yksityistilaisuudet

Huippu-ravintola muuntautuu erilaisiin tilaisuuksiin kahvihetkistä lounaisiin, illanviettoihin kuten cocktailtilaisuuksiin, syntymäpäivä- tai hääjuhliin sekä vaativinkiin illallistilaisuuksiin tarjoten tilat jopa 250 vieraalle.

Lounas- ja illallistarjontaamme täydentävät brunssimenumme. Illallis- ja brunssitilaisuudet valmistamme ryhmille ennakkovarauksesta. Toivomme vahvistusta tilaisuuden menu- ja juomavalinnoista henkilömäärineen viimeistään viikko ennen tilaisuutta.

Jälkiruokana maistuvat marjaisat herkut: karpalot kinuskikastikkeella, leipäjuustopaistos hillojen kera tai vaikkapa kaarnikkatuorejuustokakku.

Monipuolisista menuvaihtoehdoista löytyy valinnanvaraa. Raaka-aineet tulevet Lapin ja lähialueiden puhtaasta luonnosta, kuten poro, riekko, lohi, kuningasrapu, siika, nieriä, mädit, sienet ja marjat.

Kravattikodassa valmistamme suussasulavia herkkuja avotulella, esimerkiksi loimutettua poronfilettä, savustettua poronpaistia, halstrattua lohta ja liekitettyjä ohukaisia. Vähintään 40 henkilön ryhmille valmistamme runsaan Kalotin makuja-buffet pöydän. Ravintolassamme on myös A-oikeudet.

Pääsalissa on 200 asiakaspaikkaa, tunnelmaa salille tuovat suuret ikkunat joista avautuva maisema on ainutlaatuinen nautinto sekä takkatuli. Kravattikodassa on 50 asiakaspaikkaa, elämyksen asiakkaille luo mahdollisuus seurata kokkien ruoan valmistusta avotulella.

Kaunispään Huippu on avoinna touko- ja lokakuita lukuunottamatta ympäri vuoden.